Превратът, който кметицата на Куклен Мария Белчева заедно с ДПС спретна

...
Превратът, който кметицата на Куклен Мария Белчева заедно с ДПС спретна
Коментари Харесай

Превратът в Куклен се оказа и незаконен

Превратът, който кметицата на Куклен Мария Белчева дружно с ДПС спретна в Общинския съвет на дребната община, се оказа с изключение на срамен и противозаконен, научи Plovdiv24.bg .

Областният шеф върна решението, с което братът на основната счетоводителка на общината стана ръководител на Общински съвет.

Здравко Димитров върна и избора на нов представител на общината в МИГ Куклен – Асеновград. На 14 ноември локалният парламент оттегли от тази позиция някогашния ръководител на Общински съвет Пламен Гошев.

Атаките от последните месеци против Пламен Гошев са факт, тъй като той е най-вероятният претендент за кмет на ГЕРБ на идващите локални избори. Социологическите изследвания демонстрират скок на поддръжката към него.

В същото време обединението сред кметицата Белчева, Движение за права и свободи и ДОСТ не желае да изпусне властта в Куклен и година преди изборите подхвана офанзива против Гошев.

Кандидатурата на водача на ГЕРБ в дребната община край© Plovdiv24.bg Пловдив е сериозна опасност за ръководещите я, защото свадите и проблемите в Куклен са доста.

Инфраструктурата е в трагично положение макар дотациите от държавното управление, сметосъбирането куца съществено, макар че точно такса боклук скочи, недоволството измежду локалното население пораства всекидневно. Явно неспособни да се оправят сполучливо със отговорностите си, локалната коалиция е решила да удря по главния им съперник на идните след по-малко от година избори.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР